Alla inlägg den 28 juni 2010

Av miss Sexy - 28 juni 2010 22:35

Ojojoj så våt och vild midsommarhelg jag haft " ler finurligt". Jag har haft Mr Bond hos mig sen i torsdags kväll och då va det läänge sen vi sågs sist , så ni kan ju tänka er att det inte dröjde länge förs kläderna rök. Gud va han slickar gudomligt denna karl, heeelt otroligt   och jag har aldrig älskat att suga någon så mycket som jag gör med honom.Midsommarafton va en enda lång tesaer dag, då vi gick och hetsade upp varandra hela tiden så fort vi fick chansen.Hade picknick med en massa gott att äta, men då hade jag min fam med mig så då får man vara snäll hehe

Men man kan ju sära på benen då och då och "råka" visa lilla trosan fniss eller då ta foten eller handen och smeka fort över bulan   .På kvällen gick vi på fest hos goda vänner inte så långt ifrån där vi eller rättare sagt JAG bor. Så på morgonkvisten då vi kom hem fick minsann grannarna veta att jag va hemma igen hehe.

- Nää njuta ska man inte göra tyst inte och grannarna kan ju alltid köpa öronproppar   

Idag åkte han tyvärr hem igen mr bond så back på mastubating igen dårå antar jag   men ni kan ju lita på att vi tog en jäkla omgång innan han åkte.


MEN jag börjar bli så jäkla sugen på 2 kukar samtidigt i sängen hmm- hur ska jag fixa till det då ??


Nu är det iaf dags att sluta blogga och krypa ner i sängen snart


Tjing tjing kära kåta läsare


Hoppas ni hade en förträfflig midsommarafton


 

Ovido - Quiz & Flashcards