Alla inlägg den 20 juli 2010

Av miss Sexy - 20 juli 2010 23:12

Thomas mitt ex visade sig vara en 1a klassens skitstövel för när han gick på morgon efter det hände så hade jag känslan att jag inte kommer att få se honom igen!

Och mycket riktigt för när jag sms fick jag knappt svar och när jag föreslog att vi skulle ses så va han upptagen.. Grejjen är att han träffade ingen sa han , utan ville vara själv men heeelt plötsligt igår hade han vart hos en kompis och där va det en tjej han träffade för 1a gången.

Henne skulle han satsa på sa han för dom hade snackat :-s VA !!

Man träffar väl inte nån EN gång och bara PANG boom blir ihop?!


Massa lurt med den grabben minsann :-s  och det finns mkt att spekulera i  och det har jag gjort med, men jag orkar inte skriva ner allt här.Fast nog tror jag att han hade känslor för mig  men eftersom jag sa att jag inte ville ha han eller nån, så va nog detta ett sätt att skydda sig på tror jag

För han skrev Bla att han hade velat att vi blev KK's om han inte träffat henne !


Men antigen hade han redan henne och ville ge mig en chans, men när jag inte föll honom i smaken i sängen så " dumpa" han mig helt rått


Ja ja det hela slutade med att jag bad honom dra dit pepparn växer och önskade honom lycka till med sitt patetiska liv. Tror han är sexmissbrukare faktikst för det är bara sex sex sex i huvet på han.


Men nu har jag pratat med Mr Bond om detta så han vet precis och det är skönt. Jag va välkommen hem till Mr Bond och jag åker på Torsdag. Sen ska vi se PINK på ullevi och dra till Öland veckan efter. Ni kan ju tro att vi ska pippa överallt där vi kommer åt, så ser ni en buske som rör på sig lite väl mkt så kan det vara vi hihi ;)


Puss i ljumsken och godnatt !!

Ovido - Quiz & Flashcards